Kempen Computers Eersel


+ Installatie
+ Reparatie
+ Internet
+ Software
+ Accessoires

mkb Software Eersel

Factuurprogramma

Een eenvoudig, begrijpelijk en gebruikersvriendelijk faktuurprogramma, speciaal geschreven voor( startende) eenmanszaken, freelancers, ZZP'ers en kleinbedrijven.

Met het faktuurprogramma kunt u snel en eenvoudig fakturen aanmaken, afdrukken en bewaren. Met een klein extra programma kunnen fakturen via email worden verzonden. Het programma bevat een Btw-overzicht en omzet-overzichten.

Een nieuwe faktuur kan worden gekopieerd van een vorige faktuur of een voorbeeld- faktuur (offerte), of een faktuur kan worden samengesteld uit eerder aangemaakte tekst-blokken of faktuurregels uit een tabel. Klantgegevens kunnen uit een tabel worden geselecteerd. De opmaak, met eigen logo, papierformaat, lettertypes etc. kan door de gebruiker worden ingesteld.

Uw kinderen veilig online

Maakt u zich ook zorgen over het feit dat uw kind op het internet kan worden gepest of worden bedreigd, in contact komt met mensen die zich anders voordoen dan in werkelijkheid zijn, teveel op MSN Messenger of chatrooms zit, met profielsites (o.a. Hyves) bezig is, vaak ongewilde sites terecht komt, gewelddadige games speelt, bijna dag en nacht op het web surft waardoor er geen tijd voor huiswerk over blijft? Kom naar Kempen Computers voor de oplossing! veilig internet, veilig online, website blokkeren, msn blokkeren, kind online, kinderslot, sites blokkeren, ouderlijk toezicht.

Windows Small Business Server

Windows Small Business Server is een alles-in-één serveroplossing, ontworpen om uw data beter te beveiligen en uw bedrijf productiever te laten worden. Het biedt veel van de mogelijkheden waar ook grotere bedrijven van gebruik maken zoals e-mail, internet toegang, interne web sites, toegang van buiten naar informatie en applicaties van het bedrijf, ondersteuning voor mobiele apparaten, file en print mogelijkheden en backup en restore. Alles in één oplossing voor een gunstige prijs.