Kempen Computers Eersel


+ Installatie
+ Reparatie
+ Internet
+ Software
+ Accessoires

Kempen Computers

Over ons

Kempen Computers is een allround computerservice-bedrijf dat zich richt op particulieren, ZZP-ers en bedrijven. Wij leveren, repareren en onderhouden uw computersystemen, netwerken, software en printers. Hierbij staat professionaliteit en kwaliteit voorop en hanteren we correcte tarieven.

Van uit ons pand in Eersel bedienen we zowel zakelijke als particulieren klanten in de regio (gemeente Eersel, Bergeijk, Bladel en Reusel) met computer, laptop en internet oplossingen.

Werkzaamheden

“De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit dienstverlening, het oplossen van alle voorkomende problemen. Dat varieert van het repareren van defecte computers en laptops, tot het installeren van hard- en software, e-mail-instellingen, internetverbindingen, virusproblemen en dergelijke. In de computerzaak is een goed uitgeruste werkplaats en zijn veel vervangende onderdelen op voorraad. Ook als nieuwe computers elders zijn aangeschaft, kunt u deze door Kempen Computers gebruiksklaar laten installeren en gegevens (zoals documenten, foto’s of e-mail berichten) van een oude computer laten overzetten. Dit alles kan zonder afspraak. Tijdens de openingsuren kunt u uw computer ter reparatie aanbieden. Hierna wordt deze zo snel mogelijk gerepareerd en krijgt u bericht wanneer deze gereed is.

Verkoop

In de computerwinkel is een ruim assortiment computerkabels, stekkers, accessoires en overige toebehoren aanwezig. Tevens kunt u er terecht voor de aanschaf van een nieuwe computer of laptop. “Het aanbod aan computers en laptops is tegenwoordig erg groot en ze worden bijna overal verkocht, zelfs bij supermarkten of bouwmarkten. De ene nog goedkoper dan de andere! Dit zijn consumenten producten waarbij het met de service en garantie niet goed gesteld is. De klant kan de doos meenemen en mag het apparaat zelf installeren en aansluiten. Mochten er problemen zijn dan kan er alleen op de fabrieksgarantie worden terug gevallen. Nare consequentie hiervan is dat het apparaat terug naar de fabrikant moet en het kan zomaar zijn dat u 3 weken zonder computer zit. Of dat als de computer terug komt alle gegevens zijn gewist Daarom verkoopt Kempen Computers alleen de professionele en zakelijke modellen van HP (Hewlett-Packard). Dit zijn echte kwaliteitsproducten waarbij in veel gevallen 3 jaar ‘Next Business Day Onsite’ garantie wordt gegeven. Mocht er iets defect raken dan kan de klant er op rekenen dat de volgende werkdag vervangende onderdelen in huis zijn of de monteur langs komt!”

Bedrijven

Ook veel ZZP-ers en bedrijven weten de weg naar Kempen Computers te vinden. “Zij vormen een belangrijk gedeelte van de klantenkring en zijn voor hun bedrijfsvoering vaak erg afhankelijk van de computer. Offertes uitwerken, bestellingen plaatsen, facturen maken en bankieren zijn maar enkele voorbeelden. Wanneer ze dit niet kunnen door een storing of crash, kunnen ze vertrouwen op een correcte en passende oplossing van Kempen Computers! Tevens kloppen ze vaak ook weer aan als de computer aan vervanging toe is en kiezen ze voor een kwaliteitscomputer, welke compleet geïnstalleerd en gebruiksklaar wordt aangesloten.”
Daarnaast is Kempen Computers ook actief op het gebied van aanleggen en beheren van bedrijfsnetwerken en servers. Daarbij ligt de specialisatie bij Microsoft Small Business Server. Dit systeem is geschikt voor bedrijven met meerdere computers. Het biedt functionaliteiten waarmee collega’s binnen een bedrijf beter kunnen samenwerken; zoals het delen van documenten, e-mails en agenda of vanuit thuis kunnen inloggen op de zaak. Alle bedrijfsinformatie wordt op deze server centraal bewaard en beveiligd.

Publiciteit