Kempen Computers Eersel


+ Installatie
+ Reparatie
+ Internet
+ Software
+ Accessoires

Computerservice aan huis en bedrijf

Een belangrijke service van Kempen Computers is de dienstverlening die bij u aan huis of bedrijf kan worden verleend. Of het nu gaat om reparatie of onderhoud van uw computer of laptop, het aansluiten van een internetverbinding, het aanlegen van (draadloos) netwerk of de levering en installatie van een nieuwe computer, bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze compleet ingerichte servicebussen zijn dagelijks in de regio te vinden voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden. We beschikken direct over de belangrijkste gereedschappen maar hebben ook veel voorkomende kabels en stekkers bij de hand. Mocht het desondanks niet lukken om de reparatie bij u op lokatie uit te voeren, dan kunnen we (na overleg) uw computer of laptop ook menemen naar onze technische dienst in Eersel.
Sommige klussen voeren we hoe dan ook niet op lokatie uit, zoals het (her)installeren van uw computer. Omdat dit een langere doorlooptijd heeft is het efficiŽnter om dit op de Technische Dienst te doen. Zo wordt alleen de effectieve arbeidstijd die daadwerkelijk aan uw computer is besteed in rekening gebracht, dit is voor u altijd voordeliger.

Kempen Computers is werkzaam in de hele regio, waaronder:

Gemeente Eersel (Eersel, Duizel, Knegsel, Steensel, Vessem)

Gemeente Bergeijk (Bergeijk, Weebosch, Luyksgestel, Riethoven, Westerhoven)

Gemeente Bladel (Bladel, Hapert , Hoogeloon, Casteren en Netersel)

Gemeente Reusel (Reusel, Lage Mierde, Hooge Mierde, Hulsel)

Voor het maken van een service afspraak bij u aan huis kunt u bellen met Kempen Computers; (0497) 76 90 15, of per e-mail: info@kempencomputers.nl