Kempen Computers Eersel


+ Installatie
+ Reparatie
+ Internet
+ Software
+ Accessoires

Verkoop computers & Laptops

Naast reparatie, verkopen wij ook nieuwe computers en laptops.
Dit zijn de professionele en zakelijke modellen van het merk HP (Hewlett-Packard).
Deze zijn geschikt voor professioneel thuis- of zakelijk-gebruik.

In veel gevallen geeft HP hier op 3 jaar ‘Next Business Day’ garantie. Mocht er iets defect raken dan kunt u er op rekenen dat de volgende werkdag vervangende onderdelen in huis zijn of de monteur langs komt.

Om ons huidig aanbod te bekijken nodigen we u graag uit om even langs te komen in de winkel. Graag maken we voor u een vrijblijvende offerte op maat.

Levering binnen enkele dagen behoort tot de mogelijkheden. Nieuwe computersystemen worden altijd gebruikersklaar geïnstalleerd, voorzien van een besturingssysteem incl. de nieuwe update's en evt. aangeschafte software. Het overzetten van uw huidige gegevens (documenten en foto’s e.d.), de internet favorieten, e-mails en adresboek etc behoort tot de mogelijkheden.

Uiteraard is het ook mogelijk om de computer te leveren en te installeren bij u op locatie. Daarna zijn we u graag van dienst met onderhoud en beheer, en kan er bij acute problemen snel actie ondernomen worden.

Computer

HP Desktop
HP business desktop pc's worden tot 130.000 uur getest. HP voert een scala aan tests uit op business desktop pc's om te waarborgen dat de systemen aan belangrijke industriestandaarden voldoen.
Verkoopprijzen vanaf € 489,-- incl. BTW

HP Workstation
HP Workstations de snelste, meest uitbreidbare en betrouwbaarste computers die er zijn. Ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van professionals, die met grote en complexe datasets en ingewikkelde 3D-modellen werken.
3 jaar wereldwijde Next Business Day Onsite garantie.
Verkoopprijzen vanaf € 799,-- incl. BTW

Laptop

HP ProBook
De HP ProBook is de betaalbare zakelijke laptop serie geschikt voor thuis- of zakelijk-gebruik.
Verkoopprijzen vanaf € 549,-- incl. BTW

HP EliteBook
Voldoet aan de strenge militaire standaarden (MIL-STD810G) voor vallen, trillingen, stof, luchtvochtigheid, hoogte en hoge temperaturen.
Een robuust apparaat voor intensief zakelijk gebruik.
3 jaar wereldwijde Next Business Day Onsite garantie.
Verkoopprijzen vanaf € 899,-- incl. BTW

(Wij verkopen géén consumenten HP Pavilion-modellen)